Högkostnadskredit Tänk på att snabblån är högkostnadskredit. Viktigt att tänka på är att du kan få betalningsanmärkning om du inte betalar tillbaka hela ditt snabblån. Om du behöver hjälp med din ekonomiska situation kan du kontakta budget- och skuldrådgivaren i din kommun där du bor. På www.hallakonsument.se kan du hitta kontaktuppgifter till just din kommun.

Totala topplistan:

Se resten av topplista genom att klicka här.

Snabblån utan ränta

Snabblån utan ränta finns det tro det eller er. Och här samlar vi dessa. Så du enkelt kan se om det är något av dom du vill ta. Vi har självklart vårt stora bäst i test till dessa också. Så du kan se omdömen, betyg och annat innan du väljer att låna pengar. Självklart kan du även själv lämna omdöme och betyg och säga vad du tycker. Så andra kan ta hjälp av det. Kom ihåg att ett snabblån vill tjäna pengar på dig – oavsett om du får låna pengar utan ränta under en begränad tid. Om du går över den tiden är det oftast dyr ränta som följer. Så se till att betala ditt lån i tid om det mot förmodan ör helt utan ränta under en begränad tid. Lånen ovan får inte misstas för lån utan ränta då det enbart är första platsen i våran totala topplista. Det är mycket viktigt att du förstår det.

Kontakta alltid företaget innan du lämnar omdöme

Men tänk på att alltid kontakta företaget först och försök lösa eventuella problem. Inte ge omdömen för att sedan lösa det. Det tjänar ingen på. Du kan som vanligt även kontakta oss om du undrar någon om sajten. Men vi ger inga ekonomiska råd.